Служители на ГДБОП разкриха в Ботевград нелегална фабрика за цигари с производствен

...
Служители на ГДБОП разкриха в Ботевград нелегална фабрика за цигари с производствен
Коментари Харесай

Разкриха нелегална фабрика за цигари в Ботевград |

Служители на ГДБОП разкриха в Ботевград  незаконна фабрика за  цигари с индустриален потенциал от към 100 мастербокса на ден.

По време на полицейската акция са открити първични материали и машини за производството на цигари, както и опаковъчни машини.

Производственият потенциал на машините е към 100 мастербокса дневно, сподели зам.-директорът на ГДБОП старши комисар Явор Серафинов.

Според него откритата продукция е готова за незаконния пазар на страни в Европейски Съюз.



Предполагаемият уредник и логистик на противозаконната активност е арестуван с полицейска заповед за период до 24 часа.

Разкритата фабрика е правила приключен цикъл - от обработката на тютюна до производството на цигари, с обособени разнообразни пространства за задачата. ГДБОП са разкрили помещение за предпазване на подготвена продукция, на материалите, за обработката на тютюна, помещение с изцяло оборудвана поточна линия за произвеждане на цигари, както и жилищни пространства – за спане, баня, кухня, тъй че да не се постанова служащите да напущат територията на фабриката.

Предстои да се обясни какъв брой дълго е работила фабриката. Разследването продължава, следва събраните по случая материали да бъдат докладвани в прокуратурата.


Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР